Uitslagen
Standen
Standen Heren Hoofdklasse | na 4 speelronde
Nr. | Team
Punten
Doelsaldo
1
Amsterdam Lions 1
4
43 (51 - 8)
2
Tilburg Titans 1
3
25 (46 - 21)
3
Rotterdam Jaguars
2
-9 (19 - 28)
4
Domstad Devils 1
2
10 (43 - 33)
5
Delft Barons 1
1
-9 (25 - 34)
6
Groningen Gladiators
0
-22 (9 - 31)
7
Nijmegen Kannibalz 1
0
-38 (9 - 47)
 
Twitter
Facebook
Facebook
Nederland Lacrosse
Vandaag
Morgen alleen wedstrijden in het zonnige Amersfoort voor heren 2. De andere divisies hadden een inhaaldag, maar deze was niet nodig. Kortom iedereen..
Nederland Lacrosse
Afgelopen Dinsdag
Afgelopen weekend was het alweer de derde competitiedag van 2017. Het weer was dit keer iets minder, maar de wedstrijden zeker niet. In de dames 3de..
Nederland Lacrosse
Afgelopen Zondag
Vandaag weer mooie wedstrijden door heel Nederland! Vooral een spannende dag voor de dames van Enschede en Nijmegen 2, de twee koplopers in divisie ..
Nederland Lacrosse
16 Maart
Scheidsrechterscursus voor gevorderden (theorie behorende bij NLB niveau 2+). Ook scheidsrechters die NLB niveau 2+ al hebben bereikt zijn van harte..
Nederland Lacrosse
16 Maart
Afgelopen zondag was het dan eindelijk zo ver: de eerste echte zon overgoten wedstrijddag van 2017...Wat hebben we genoten met z'n allen. Niet allee..
Nederland Lacrosse
12 Maart
Het was heerlijk weer voor een paar wedstrijden in de 2e divisie van de heren. Randstad Reapers - Domstad Devils 2 Wageningen Warriors - Nijmegen K..
Nederland Lacrosse
12 Maart
Ook vandaag worden er weer wedstrijden gespeeld. De hoofdklasses hebben vandaag een vrije zondag om bij te komen van al het Lacrosse geweld van afge..
Nederland Lacrosse
8 Maart
Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver: de tweede helft van de competitie is weer van start gegaan. Ook al was het weer niet overal geweldig..
Colombia Lacrosse
7 Maart
Who are the fans of the passionate team Colombia Lacrosse? Well, good news! The time to support us is closer than ever, our crowdfunding campaign st..
Nederland Lacrosse
5 Maart
Vorige week hadden de meiden van divisie 2 en 3 al een kleine warming up voor de start van de 2e helft van het seizoen. Zij moesten nog een wedstrij..