Twitter
Facebook
Facebook
Nederland Lacrosse
Afgelopen Zondag
Afgelopen weekend was in Gent het Europees Kampioenschap Lacrosse voor Clubteams (alle landskampioenen streden tegen elkaar). De dames van de Domsta..
Nederland Lacrosse
11 September
Afgelopen weekend heeft Sherida de Leeuw een interview gegeven over lacrosse op Allsportsradio, tijdens de Open-studio-dagen op het Mediapark in Hil..
Nederland Lacrosse
8 September
Vorig weekend is het nieuwe bestuur van Nederland Lacrosse geinstalleerd! We hebben afscheid genomen van Hao Dinh als secretaris van de bond en ons ..
Nederland Lacrosse
8 September
We zijn nog op zoek naar 1 iemand die komende donderdag kan helpen met een clinic in Almere (15 tot 17.30u). We horen graag of er iemand nog wil hel..
Nederland Lacrosse
7 September
We zijn nog hard op zoek naar een aantal mensen om ons team te ondersteunen. Belangrijkste op dit moment is een cliniccoordinator, je hebt contact..
Nederland Lacrosse
3 September
Ik zoek voor donderdag 11 en 18 september 2 mensen die een clinic willen geven in Almere van 15.30 tot 17.00. Vergoeding is 10 euro per uur en reisk..
Nederland Lacrosse
31 Augustus
Wij zijn op zoek naar 2 of 3 mensen die in het weekend van 6 en 7 september een radio-interview willen geven voor Allsportsradio en een clinic/inloo..
Grote Clubactie
29 Augustus
Zijn jullie verenigingen al op de hoogte van de Grote Clubactie? Hier kunnen de verenigingen zich meteen inschrijven:
Nederland Lacrosse
25 Augustus
Veel introductieweken zijn alweer voorbij of nog bezig deze week. We zijn heel erg benieuwd of er weer veel animo is voor lacrosse en hoeveel emaila..
Nederland Lacrosse
11 Augustus
Vandaag starten in veel studentensteden weer de introductieweken. Voor lacrosse is dit de tijd om nieuwe leden te werven en lacrosse bekender te mak..