Uitslagen
Standen
Uitslagen Heren Hoofdklasse
Team thuis
Team uit
Uitslag
 
Twitter
Facebook
Facebook
Nederland Lacrosse
Gisteren
Welke teams helpen me uit de brand? Ik heb voor de dames nog op zoek naar een bekerteam om een handig schema te kunnen maken (opgeven kan tot vanavo..
Nederland Lacrosse
Gisteren
Vandaag alweer dag 3 van de competitie! Bij de heren is Delft 2 helaas uit de competitie moeten stappen omdat er geen 2 teams meer gevuld konden wo..
Nederland Lacrosse
Afgelopen Donderdag
Gezocht! We zijn nogmaals door BNN benaderd die bezig zijn met een programma over lacrosse, zij zoeken stoere/heftige beelden die ze kunnen gebruik..
Nederland Lacrosse
Afgelopen Donderdag
Wat later dan gebruikelijk maar hierbij de uitslagen van afgelopen zondag! Dames: Delft - Den Haag 1: 2 - 13 Amsterdam 1 - Nijmegen 1: 17 - 11 Utr..
Nederland Lacrosse
12 Oktober
Vandaag dag 2 van de competitie. De heren van de hoofdklasse mogen allemaal naar Tilburg voor hun wedstrijden: 11.00 Domstad Devils - Utrecht Lacr..
Nederland Lacrosse
9 Oktober
Vanuit de ledenadministratie, die dit jaar gedaan wordt door Leen van der Voet, een aantal feitjes van de afgelopen weken. Voor het eerst in de gesc..
Nederland Lacrosse
6 Oktober
UITSLAGEN!! Gisteren zijn we weer gestart met de competitie en zijn er weer mooie wedstrijden gespeeld. Hierbij alle uitslagen: Dames hoofdklasse ..
Vincent Verhaar
5 Oktober
Hallo, zouden jullie een dienst kunnen bewijzen aan de supporters? En voor het weekend hier het wedstrijdschema van dat weekend kunnen posten? Alvas..
Nederland Lacrosse
4 Oktober
Morgen is het weer zover, de competitie 2014-2015 gaat van start!! Iedereen er al klaar voor en zin om morgen naar Groningen, Den Haag of Rotterdam ..
Nederland Lacrosse
1 Oktober
Afgelopen zaterdag was er een record aantal spelers op het jaarlijkse Newcomers Tournament in Nijmegen georganiseerd door de Keizerstad Kannibalz La..